Misiune- Viziune- Valori

Viziunea Inova

Cu fiecare pas pe care il facem incercam sa innovam, sa ne apropiem de consumatorii nostri, oferindu-le o experienta cat mai placuta atunci cand poarta produsele Inova.

Viziunea noastra este de ajunge intre primele 3 alegeri a clientului autohton in materie de articole de babywearing si un reper in piata de profil.

Misiunea Inova

Misiunea noastra este aceea de a duce mai departe cu perseverenta si indemanare brandul Inova, de a identifica noi dorinte ale consumatorilor si de a raspunde acestora cu daruire si pasiune.

Valorile Inova

Credem in ceea ce facem, Inova este o familie, cu fiecare nou client crestem, ne dezvoltam, inovam si cream.
Credem in Competitivitate: Suntem parteneri seriosi si de incredere, capabili sa ne pliem pe cerintele consumatorilor.
Credem in indemanare: Ne implicam cu pasiune si mandrie in ceea ce facem, ne plac provocarile, solutiile gasite si rezultatul lor. Realizam lucruri mari impreuna prin daruire si perseverenta, le sarbatorim de fiecare data prin recunoasterea primita de la clientii nostrii
Credem in Frumos: Diversitatea este unul din punctele noastre forte, alaturi de calitate si siguranta: diversitatea in specialisti, forme, culori, modele. Ne inspiram din frumos si ne place sa transmitem stari de spirit prin indrazneala data de culori si forme. Ne inventam si reinventam incontinuu.