Livrare / Retur

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid, in aria de acoperire a firmei de curierat.

Returul produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţa sau dintr-un contract in afara spaţiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua „la care dumneavoastra sau o parte terţa, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intraţi in posesia fizica a produselor”. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaraţie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta, fax sau e-mail. Adresa de comunicare este: INOVA TEXLINE SRL, Str. Urusagului, nr 107, Floresti, CLUJ telefon: 0743644253, email: contact@inovababy.ro. La cererea Dvs., transmisa prin e-mail la contact@inovababy.ro, va punem la dispoziţie formularul standard de retragere, pe care dupa completare il puteţi transmite prin oricare dintre modalitaţile sus aratate. Atunci cand optaţi pentru transmiterea deciziei de retragere in format electronic, va vom transmite, fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageţi, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la Dvs., nu sunt incluse costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate şi, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plata ca şi cea folosita pentru tranzacţia iniţiala, cu excepţia cazului in care v-aţi exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. in nici un caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Menţionam ca :„putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.”

„Expediaţi produsele sau inmanaţi-le direct noua la adresa INOVA TEXLINE SRL, Str. Urusagului, nr 107, Floresti, CLUJ, telefon: 0743644253, email: contact@inovababy.ro., fara intarzieri nejustificate şi, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportaţi costul direct al returnarii produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitaţilor şi funcţionarii produselor.” Diminuarea valorii produsului se suporta de Dvs. Suma reprezentand diminuarea valorii produsului se va scadea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitarii dreptului de retragere.