Despre noi

         Buna, eu sunt Corina, sunt mama Alexandrei, bunica Emmei si al lui David, si sunt responsabil productie & design la Inova Texline!aviary_1469521691180p

           Istoria Inova incepe inca in 1991, cu un bebe abea nascut, Alexandra, fiica mea. Idee concretizata atunci in rochite, bluzite, pelerine, in orice model imaginat, creat si realizat.

           Cum a inceput calatoria in babywearing ? Alexandra, impreuna cu prietena ei Tatiana mi-au facut o vizita intr o zi, impreuna cu bebeii lor, cei doi David, au pus pe masa un material verde, chingi , catarame si burete si mi -au cerut sa le fac 2 Soft Structured Carrier.

           Asa a aparut primul sistem de purtare bebelusi Inova: cel al Tatianei, carei ii multumesc pentru ca a fost prima mamica care ne-a acordat incredere si si-a purtat copilasul intr-un SSC Inova. De la primul si singurul SSC homemade, am crescut, ne-am dezvoltat, am cautat solutii, pentru a face sisteme de purtat copilasii sigure, confortabile, placute si apreciate.

           Suntem incantati sa gasim idei noi, care plac mamicilor, sa promovam babywearing-ul- nimic nu e mai frumos decat sa vezi uniunea intre purtator si bebelusul lui.