Despre noi

         Buna, eu sunt Corina, sunt mama Alexandrei, bunica Emmei si al lui David, si sunt responsabil productie & design la Inova Baby Brand!

           Istoria Inova incepe inca in 1991, cu un bebe abia nascut, Alexandra, fiica mea. Idee concretizata atunci in rochite, bluzite, pelerine, in orice model imaginat, creat si realizat.cc

           Cum a inceput calatoria in babywearing ? Alexandra, impreuna cu prietena ei Tatiana mi-au facut o vizita intr o zi, impreuna cu bebeii lor, cei doi David, au pus pe masa un material verde, chingi , catarame si burete si mi -au cerut sa le fac 2 Soft Structured Carrier.

           Asa a aparut primul sistem de purtare bebelusi Inova: cel al Tatianei, carei ii multumesc pentru ca a fost prima mamica care ne-a acordat incredere si si-a purtat copilasul intr-un SSC Inova. De la primul si singurul SSC homemade, am crescut, ne-am dezvoltat, am cautat solutii, pentru a face sisteme de purtat copilasii sigure, confortabile, placute si apreciate.

           Suntem incantati sa gasim idei noi, care plac mamicilor, sa promovam babywearing-ul- nimic nu e mai frumos decat sa vezi uniunea intre purtator si bebelusul lui.